Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Advies RIVM over Corona Virus

LAATSTE NIEUWS CORONA VIRUS

Tot mijn grote spijt zijn wij genoodzaakt om ons gebouwen KunstLokaal & De Eendracht  te sluiten voor alle publieke activiteiten tot nader order.

In al onze activiteiten van KunstLokaal & De Eendracht volgen wij de richtlijnen zoals landelijk en provinciaal aanbevolen door het RIVM. Wij hopen op uw begrip.

Tot 1 juni 2020 zullen al onze activiteiten niet door kunnen gaan. We beraden ons nog over het vervolg van de groepslessen, en de voorstellingen Musical en Dans in juni. 

ONLINE LESSEN

We hebben de afgelopen weken gebrainstormd om de lessen door te laten gaan met begeleiding van de lessen online voor onze individuele lessen . Voor Beeldende cursussen is dit niet mogelijk.

MUZIEKLESSEN

Deze week gaan de meeste muzieklessen online door via skype. zoom,  of een ander platform. De docent en KunstLokaal houden u op de hoogte!    Op deze manier is het voor de leerlingen een goed alternatief om toch lekker muziek te kunnen blijven maken.  Via een nieuw op te richten website gaan we ook extra instructie video’s aanbieden.  

Iedere leerling kan met zijn eigen email inloggen: https://leeromgeving.kunstlokaal.net/ 
Een wachtwoord is verstuurd via email.Check ander eerst uw ‘ongewenste mail’ of ‘SPAM’.
Stuur ander een mailtje naar info@kunstlokaal.net en wij regelen het alsnog.

TIP: alle onze muziekleerlingen mogen oefeningen en muziekspelletjes gebruiken van EARZ.EU
Het wachtwoord heeft u per email gekregen, maar kunt u bij ons of de docent ook opvragen.

Voor de MUSICAL en DANS lessen is een online omgeving wat lastiger, maar gaan we voorbeeldlessen en instructielessen maken zodat ook deze leerlingen kunnen blijven oefenen thuis. Hoe straks de voorstellingen eruit gaan zien weten we nog niet zeker, we kijken per week wat mogelijk is.

De nieuwe online leeromgeving is klaar, docenten houden u op de hoogte!

 

Facebook Corona

Hoofdmenu
Klik voor menu