Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Algemeencrop_13245_colw_220

 

Links

KunstLokaal verzorgt o.a. voor de volgende muziekverenigingen de instrumentale opleidingen. Inschrijving via een Harmonie- of Fanfare vereniging levert kortingen tot wel 20% op voor jeugdige spelers.

Organisatie

KunstLokaal is een Stichting Cultuureducatie en verantwoordelijk voor de uitvoering van gestelde doelen. Hiervoor heeft KunstLokaal een kleine organisatie van niet onderwijzend personeel (3 fte) om het totaal aanbod van kunst- en Cultuureducatie te borgen in de gemeente Gemert-Bakel en Laarbeek.

KunstLokaal is een Stichting met een klein aantal medewerkers voor het faciliteren, organiseren en regisseren van een cultuureducatief aanbod. Voor de uitvoering van activiteiten, cursussen, opleidingen en workshops maakt KunstLokaal gebruik van freelance docenten en netwerkdocenten.

Team en docenten

Directie
Remko Boesveld

Cultuurcoördinator
Masha de Brouwer

Jolijn Brouwers

Administratie
Annelies van Geffen
Linda Wassenburg

Conciërge / Schoonmaak
Arno Raijmakers
Jolanda van den Eijnden

Vrijwilligers

Wilma Liebregts

Docenten

Vacatures

 

Algemene Voorwaarden

Voucher regeling Laarbeek 

Leergeld

De stichting leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Op het gebied van cultuur kunt u denken aan muziekles of balletles, maar ook creatieve cursussen zoals schilderen, toneelspelen of pottenbakken. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van een lokale stichting “Leergeld” indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt.

Stichting Leergeld Gemert e.o. 

Postbus 116
5420 AC Gemert 

T: 06 – 509 79 725

E: leergeldgemert@gmail.com 

I: www.leergeld.nl

LEERMIDDELEN
De aanschaf van boeken, bladmuziek, instrumenten en andere benodigdheden komen ten laste van de cursist. Via KunstLokaal en plaatselijke orkesten zijn er mogelijkheden om een instrument te huren.

Hoofdmenu
Klik voor menu