Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Algemeencrop_13245_colw_220

Organisatie

KunstLokaal is een Stichting Cultuureducatie en verantwoordelijk voor de uitvoering van gestelde doelen. Hiervoor heeft KunstLokaal een kleine organisatie van niet onderwijzend personeel (3 fte) om het totaal aanbod van kunst- en Cultuureducatie te borgen in de gemeente Gemert-Bakel en Laarbeek.

KunstLokaal is een Stichting met een klein aantal medewerkers voor het faciliteren, organiseren en regisseren van een cultuureducatief aanbod. Voor de uitvoering van activiteiten, cursussen, opleidingen en workshops maakt KunstLokaal gebruik van freelance docenten en netwerkdocenten.

Vanaf 1 januari 2018 hebben De Raad van Toezicht van KunstLokaal en het Bestuur van De Eendracht na een zorgvuldig onderzoek besloten om over te gaan tot een bestuurlijke fusie. De bestaande stichtingen waarbinnen de activiteiten van KunstLokaal en De Eendracht plaatsvinden blijven in tact. Het bestuur, respectievelijk directie van deze stichtingen, wordt vanaf 1 januari a.s. gevormd door de overkoepelende Stichting Beheer Klankkleur. Er komt één Raad van Toezicht die toezicht houdt op zowel het bestuur van het KunstLokaal als De Eendracht.

Team en docenten

Directie
Remko Boesveld     directie@kunstlokaal.net

Financieel manager
Bernadet Deckers      financien@eendracht-gemert.nl

Cultuurcoördinator
Masha de Brouwer     cultuurlokaal@kunstlokaal.net  

Administratie
Annelies van Geffen   administratie@kunstlokaal.net
Linda Wassenburg     info@kunstlokaal.net

Conciërge / Schoonmaak
Arno Raijmakers
Jolanda van den Eijnden

Vrijwilligers

Wilma Liebregts

Docenten

Vacatures

Algemene Voorwaarden

Voucher regeling Laarbeek 

Leergeld

De stichting leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Op het gebied van cultuur kunt u denken aan muziekles of balletles, maar ook creatieve cursussen zoals schilderen, toneelspelen of pottenbakken. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van een lokale stichting “Leergeld” indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt.

Stichting Leergeld Gemert e.o. 

Postbus 116
5420 AC Gemert 

T: 06 – 509 79 725

E: leergeldgemert@gmail.com 

I: www.leergeld.nl

LEERMIDDELEN
De aanschaf van boeken, bladmuziek, instrumenten en andere benodigdheden komen ten laste van de cursist. Via KunstLokaal en plaatselijke orkesten zijn er mogelijkheden om een instrument te huren.

Links

KunstLokaal verzorgt o.a. voor de volgende muziekverenigingen de instrumentale opleidingen. Inschrijving via een Harmonie- of Fanfare vereniging levert kortingen tot wel 20% op voor jeugdige spelers.

Partners

Hoofdmenu
Klik voor menu