Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Edelsmeden – Harry van Ekert

Harry van Ekert heeft bij de vakschool in Schoonhoven het goudsmid- en zilversmid diploma behaald. Op dit moment heeft hij een eigen atelier in Helmond waar hij zich heeft gespecialiseerd in het maken van dwarsfluiten gemaakt uit goud, zilver of een combinatie van die metalen. Zijn kennis en affiniteit met het vak in het maken van sieraden brengt hij elke donderdag avond over aan de cursisten van KunstLokaal.

 

 

Het succes van edelsmeden staat of valt met de kennis van materialen en techniek en vooral met heel veel oefenen. U leert de mooiste sieraden maken!
Aanvankelijk wordt er eerst in koper geoefend , maar al snel gaat u ringen, armbanden en kettingen maken uit zilver of zelfs goud. U leert onder begeleiding van de docent omgaan met de gebruikte gereedschappen en machines en zult zelf al na enkele lessen in de weer moeten om uw eigen ontwerp aan te dragen of te bedenken. U werkt in uw eigen tempo en zult in samenspraak met Harry uw sieraad vormgeven en tot een prachtig glimmend eindresultaat brengen!

(Tussentijds instappen is meestal mogelijk, informeer bij de administratie)

        Gemert-Bakel

overige

gemeenten

Type cursus lestijd aantal lessen lesduur tot 21 jr vanaf
21 jr

 

wekelijks donderdag 19.30-22.00  24 150 min € 295 € 357 € 357

Cursustarief exclusief materiaalkosten.

Inschrijven

Hoofdmenu
Klik voor menu