Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Glaskralen maken aan de brander volwassenen- Karin Snijders

 

Na de Havo heb ik de opleiding reclame en presentatietechnieken gevolgd aan het St. Lucas in Boxtel. Na mijn opleiding ben ik voortdurend verder gegaan met verbreden van mijn kennis,

 

>lees meer over de docente

glas aan de branderGlazen kralen maken is een belevenis: zoveel diverse kleuren, verschillende vormen en bijzondere decoratietechnieken. Ga de uitdaging aan met smeltend glas.

In deze korte cursus leer je allerlei vormen kralen maken met een gasbrander. Alle kralen zijn uniek en daarmee kun je dan ook je eigen unieke sieraden maken. Glazen kralen maken is een belevenis. Je gaat het nog moeilijk krijgen met de hoeveelheid mogelijkheden die je hebt bij het maken van glaskralen. Zoveel diverse kleuren, verschillende vormen en bijzondere decoratietechnieken… En dat allemaal naar jouw persoonlijke smaak! Je leert in 8 lessen over verschillende soorten glas en de verwerking daarvan, gereedschappen en hulpmiddelen die je kunt gebruiken en natuurlijk hoe je veilig tot een eigen serie glaskralen komt. Met zo’n schitterend eindresultaat kom je overal feestelijk voor de dag!

Deze cursus gaat weer van start op maandag 12 november 2018 

(Tussentijds instappen is meestal mogelijk, informeer bij de administratie)

       

Gemert-Bakel

overige gemeenten
Type cursus lestijd aantal lessen lesduur tot 21 jr vanaf 21 jaar
vanaf 18 jr
 wekelijks maandag 20.00-21.30 8 90 min € 70,00 € 86,00 € 99,00

Cursus is inclusief cursusmateriaal

 

 

 

Inschrijven

Hoofdmenu
Klik voor menu