Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Muziekorientatie cursus

Een project waarin alle facetten van muziek naar voren komen. Het is een leuk en gevarieerd programma, speciaal ontwikkeld voor de jeugd van groep 4 en 5. Het bestaat uit een deel algemene muzikale vorming, een deel instrumentenleer en een deel muzikale techniek (hoe werken dingen). In dit programma wordt veel gezongen maar komen ook veel instrumenten aan bod en natuurlijk kunnen de kinderen deze ook uitproberen.

 KunstLokaal, basisschool en muziekvereniging werken samen om deze oriëntatiecursus tot een succes te maken. KunstLokaal levert de docent en organiseert de cursus.

 

Een vakdocent muziek behandelt algemene muzieklessen en introduceert in de klas het instrument. Tijdens de cursus wordt er regelmatig een instrument gepresenteerd.

 In 30 weken komt er de ene week muziekdocent, en de andere week een musicus om zijn instrument te presenteren. Na 30 weken is een afsluitende presentatie op de basisschool van KunstLokaal i.s.m. een lokale muziekvereniging.

De eindpresentatie wordt door KunstLokaal samen met de vereniging georganiseerd op de basisschool voor alle kinderen en de ouders. Na de voorstelling kunnen ouders tijdens de Muziekmarkt alle instrumenten nog een keer proberen en een gratis proefles aanvragen.

Deze cursus is geschikt voor groep 4 en 5 van het primair onderwijs!

Inschrijven

Hoofdmenu
Klik voor menu