Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Spelen met Muziek

EXCEL-spelenMuziekNov17

Spelen met Muziek

De basisopleiding van Excelsior Gemert is samengevat in  het project “Spelen met Muziek”. In deze samenwerking  met het KunstLokaal maken kinderen in 15 lessen kennis  met diverse instrumenten. De muzieklessen zijn bedoeld voor leerlingen vanaf groep 6 en worden in groepsverband gegeven door deskundige docenten op een nader te bepalen locatie in Gemert. Kinderen ontvangen na aanmelding een lessenaar, muziek en een blokfluit in bruikleen. Behalve het leren samen spelen op de blokfluit worden de kinderen ook vertrouwd gemaakt met andere blaasinstrumenten binnen een harmonie orkest. Na deze 15 lessen krijgen kinderen de mogelijkheid om een blaasinstrument te kiezen en hiervoor muziekles te volgen op het KunstLokaal. Door aspirant lid te worden van Excelsior Gemert ontvang je korting op de lessen bij het KunstLokaal en krijg je een instrument naar keuze in bruikleen. Na een half jaar muziekles op het KunstLokaal is er de mogelijkheid om mee te spelen met het Pieporkest, en na een aantal jaar les kun je doorstromen naar het Jeugdorkest.

De kosten* voor de basisopleiding van Excelsior Gemert  bedragen slechts €55,- euro (incl. blokfluit, lessenaar en muziek).

*Ouders die deze kosten niet kunnen opbrengen kunnen eventueel een beroep doen op de Stichting Leergeld Gemert e.o.

De lessen starten in de tweede week van november 2017 in Gemert. Meld je vóór vrijdag 20 oktober 2017 aan op www.excelsiorgemert.nl  dan nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

             
Type cursus aantal lessen    Docent  Locatie    
Spelen met muziek 15 € 55,00  Alex Rutten  KunstLokaal    

 

Inschrijven

Hoofdmenu
Klik voor menu