Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Tekenen en Illustreren – Lennie Segboer

Al van jongs af aan tekende ik boekjes vol met kleurrijke avonturen. Ik bedacht er een verhaaltje omheen, en – gewikkeld in mijn verkleedkleren – vertelde ik trots de getekende verhalen aan mijn vriendinnen. Tegenwoordig maak ik ontwerpen en illustraties. En het vertellen over tekenen doe ik nog steeds, maar nu breng ik deze in de vorm van kunstlessen op mijn cursisten over.

In 2013 ben ik afgestudeerd als illustratrice aan kunstacademie St. Joost te Breda. Vervolgens heb ik mijn docentenbevoegdheid gehaald aan de kunstacademie van Tilburg. Mijn illustraties hebben altijd een vrolijke en kleurrijke tint, zo probeer ik een positieve kijk op de wereld te verspreiden. Met dezelfde vrolijke toon geef ik les. Docent zijn in kunstvakken is een prachtig middel om iedereen enthousiast te maken over kunst. Kunst is namelijk niet alleen tekenen en schilderen, kunst is ook dromen, fantaseren, jezelf zijn, soms juist gek doen, anderen vrolijk maken en plezier hebben. Kunst is genieten. En met veel genoegen mag ik als docent tekenen en schilderen bij Kunstlokaal iedereen laten meegenieten.

Tijdens de cursus illustreren voor volwassenen leer je door middel van visualisatie een verhaal te vertellen. Deze verbeeldingen kunnen dienen ter vermaak, informatie of verleiding. Ze kunnen prikkelen, emotioneren of leveren commentaar. We gaan te werk vanuit jouw eigen fantasie en fascinatie om je eigen handschrift te leren kennen, en om zo jouw persoonlijkheid naar de wereld uit te kunnen dragen.

Deze cursus gaat weer van start op donderdag 17 september 2020
(o.v. u krijgt een week van te voren bericht wanneer de cursus start)

Ben je ouder dan 14 jaar en wil je een portfolio samenstellen voor creatieve vakopleiding? Neem dan even contact op met de administratie.

(Tussentijds instappen is meestal mogelijk, informeer bij de administratie)

        Gemert-Bakel vanaf 21 jaar
Type cursus lestijd aantal lessen duur tot  21 jr  
wekelijks donderdag 20.00
(o.v.)
24 120 min. € 236 € 285

 

Inschrijven

Hoofdmenu
Klik voor menu