Bezoekadres:

Vondellaan 49

5421 PN Gemert

T 0492 362 075

E info@kunstlokaal.net

Kunstlokaal Facebook

Tekenen en schilderen Jeugd – Lennie Segboer

Al van jongs af aan tekende ik boekjes vol met kleurrijke avonturen. Ik bedacht er een verhaaltje omheen, en – gewikkeld in mijn verkleedkleren – vertelde ik trots de getekende verhalen aan mijn vriendinnen. Tegenwoordig maak ik ontwerpen en illustraties. En het vertellen over tekenen doe ik nog steeds, maar nu breng ik deze in de vorm van kunstlessen op mijn cursisten over.

In 2013 ben ik afgestudeerd als illustratrice aan kunstacademie St. Joost te Breda. Vervolgens heb ik mijn docentenbevoegdheid gehaald aan de kunstacademie van Tilburg. Mijn illustraties hebben altijd een vrolijke en kleurrijke tint, zo probeer ik een positieve kijk op de wereld te verspreiden. Met dezelfde vrolijke toon geef ik les. Docent zijn in kunstvakken is een prachtig middel om iedereen enthousiast te maken over kunst. Kunst is namelijk niet alleen tekenen en schilderen, kunst is ook dromen, fantaseren, jezelf zijn, soms juist gek doen, anderen vrolijk maken en plezier hebben. Kunst is genieten. En met veel genoegen mag ik als docent tekenen en schilderen bij Kunstlokaal iedereen laten meegenieten.

Ben je tussen de 11 en 15 jaar oud en vind je tekenen en schilderen helemaal het einde? Dan is deze cursus helemaal iets voor jou! In de les maak je kennis met verschillende tekenmaterialen en de bijbehorende technieken. Aan de hand van opdrachten en thema’s leer je je eigen fantasie op papier te zetten en goed te leren kijken. Daarnaast wordt op speelse wijze aandacht besteed aan beeldaspecten als vlakverdeling, perspectief en kleurgebruik. In deze cursus staat voorop dat je veel plezier beleeft aan jouw creatieve hobby en daarbij je tekenvaardigheid verder ontwikkelt. Het doel is blijven tekenen.

Deze cursus gaat weer van start op donderdag 17 september 2020
(o.v. u krijgt een week van te voren bericht wanneer de cursus start)

Ben je ouder dan 14 jaar en wil je een portfolio samenstellen voor creatieve vakopleiding? Neem dan even contact op met de administratie.

(Tussentijds instappen is meestal mogelijk, informeer bij de administratie)

        Gemert-Bakel Overige gemeenten
Type cursus lestijd aantal lessen duur tot 21 jr  
wekelijks donderdag 18.30-20.00 24 90 min. € 176 € 238

De cursus is inclusief basismateriaal en gebruik van computer

Inschrijven

Hoofdmenu
Klik voor menu